'onbemand groeit

De Haan neemt drie Shell express tankstations over: ‘Energie voor iedereen bereikbaar’

De Haan Tankstations heeft drie onbemande Shell express tanklocaties overgenomen. Het gaat om Shell express Hengelo, Shell express Wijk bij Duurstede en Shell express Wons. De Haan zegt met de overnames energie toegankelijk te willen maken voor iedereen.
De Haan onderstreept met de overname van onder andere Shell express Hengelo (foto) dat niet alleen het netwerk van bemande stations van het familiebedrijf groeit, maar nadrukkelijk ook die van onbemande locaties. Foto: De Haan Tankstations, 2024

De Haan Tankstations heeft drie onbemande Shell express tanklocaties overgenomen. Het gaat om Shell express Hengelo, Shell express Wijk bij Duurstede en Shell express Wons. De Haan zegt met de overnames energie toegankelijk te willen maken voor iedereen.

De drie overgenomen tankstations zijn de Shell express aan de Deldenerstraat in Hengelo (foto), de Shell express aan de Langbroekseweg in Wijk bij Duurstede en de Shell express aan de snelweg A7 in het Friese Wons, vlak voor de opgang naar de Afsluitdijk. De Haan onderstreept met de overnames dat niet alleen het netwerk van bemande stations van het familiebedrijf groeit, maar nadrukkelijk ook die van onbemande locaties. Alle drie de overgenomen tankstations zullen onder het Shell-merk blijven acteren.

Gunstige locaties

Met de overnames zegt De Haan Tankstations energie nu, morgen en in de toekomst bereikbaar te willen maken voor iedereen. Een manier om dat te doen is volgens het bedrijf door gebruik te maken van strategisch gunstig liggende locaties en deze in onbemande vorm 24 uur per dag beschikbaar te stellen voor klanten onderweg. Onbemande tankstations bieden de klant flexibiliteit en toegankelijkheid en deze drie locaties zijn makkelijk te bereiken, aldus De Haan.

De Haan Tankstations exploiteert in Nederland een netwerk van ruim 180 tankstations. Het familiebedrijf wil energie bereikbaar maken voor ieder mens en voertuig, waarbij gemak centraal staat. Naast traditionele brandstoffen groeit De Haan Tankstations op het gebied van laadpalen voor elektrische voertuigen. De tankstations van De Haan zijn actief onder de merknamen Haan, Shell, bp en ESSO.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

De Haan neemt drie Shell express tankstations over: ‘Energie voor iedereen bereikbaar’ | MobilityEnergy.com
'onbemand groeit

De Haan neemt drie Shell express tankstations over: ‘Energie voor iedereen bereikbaar’

De Haan Tankstations heeft drie onbemande Shell express tanklocaties overgenomen. Het gaat om Shell express Hengelo, Shell express Wijk bij Duurstede en Shell express Wons. De Haan zegt met de overnames energie toegankelijk te willen maken voor iedereen.
De Haan onderstreept met de overname van onder andere Shell express Hengelo (foto) dat niet alleen het netwerk van bemande stations van het familiebedrijf groeit, maar nadrukkelijk ook die van onbemande locaties. Foto: De Haan Tankstations, 2024

De Haan Tankstations heeft drie onbemande Shell express tanklocaties overgenomen. Het gaat om Shell express Hengelo, Shell express Wijk bij Duurstede en Shell express Wons. De Haan zegt met de overnames energie toegankelijk te willen maken voor iedereen.

De drie overgenomen tankstations zijn de Shell express aan de Deldenerstraat in Hengelo (foto), de Shell express aan de Langbroekseweg in Wijk bij Duurstede en de Shell express aan de snelweg A7 in het Friese Wons, vlak voor de opgang naar de Afsluitdijk. De Haan onderstreept met de overnames dat niet alleen het netwerk van bemande stations van het familiebedrijf groeit, maar nadrukkelijk ook die van onbemande locaties. Alle drie de overgenomen tankstations zullen onder het Shell-merk blijven acteren.

Gunstige locaties

Met de overnames zegt De Haan Tankstations energie nu, morgen en in de toekomst bereikbaar te willen maken voor iedereen. Een manier om dat te doen is volgens het bedrijf door gebruik te maken van strategisch gunstig liggende locaties en deze in onbemande vorm 24 uur per dag beschikbaar te stellen voor klanten onderweg. Onbemande tankstations bieden de klant flexibiliteit en toegankelijkheid en deze drie locaties zijn makkelijk te bereiken, aldus De Haan.

De Haan Tankstations exploiteert in Nederland een netwerk van ruim 180 tankstations. Het familiebedrijf wil energie bereikbaar maken voor ieder mens en voertuig, waarbij gemak centraal staat. Naast traditionele brandstoffen groeit De Haan Tankstations op het gebied van laadpalen voor elektrische voertuigen. De tankstations van De Haan zijn actief onder de merknamen Haan, Shell, bp en ESSO.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk