'komen er meer'

De Buren start 2024 met plaatsen pakketwanden bij tankstations

De Buren is het nieuwe jaar volgens eigen zeggen ‘super’ begonnen doordat een aantal tankstations in Nederland werd uitgerust met een of meerdere pakketwanden. Onder meer tankstations van ESSO, Texaco en TinQ kregen de kluisjes waar consumenten post en pakketten kunnen verzenden en afhalen.
Een groeiend aantal tankstations in Nederland biedt voor de consumenten de mogelijkheid post en pakketten te berzorgen en af te halen, zoals hierbij Texaco Van Kammen in het Groningse Marum. Foto: De Buren, 2024

De Buren is het nieuwe jaar volgens eigen zeggen ‘super’ begonnen doordat een aantal tankstations in Nederland werd uitgerust met een of meerdere pakketwanden. Onder meer tankstations van ESSO, Texaco en TinQ kregen de kluisjes waar consumenten post en pakketten kunnen verzenden en afhalen.

De Buren Pakketwanden zijn onder meer geïnstalleerd bij tankstations in Bergmaas, Etten-Leur, Haelen, Marum, Roosendaal en Venhuizen. In Haelen kreeg het TinQ-tankstation aan de Napoleonsweg een De Buren Pakketwand, net als de TinQ aan de Houterweg in Venhuizen en de TinQ in Bergmaas. Ook het Texaco-tankstation van Van Kammen aan de Noorderweg in Marum kreeg op het voorterrein onder de luifel een pakketwand van De Buren (foto). Twee tanklocaties, namelijk de TinQ aan de Gastelseweg in Roosendaal en ESSO Vissers aan de Oostpoort in Etten-Leur, kregen meteen twee pakketwanden. Hier blijft het volgens het bedrijf niet bij, want voor de maand februari staan er weer circa twintig op de planning om een pakketwand te krijgen.

Postkantoor

Met het verdwijnen van postkantoren in Nederland, neemt een groeiend aantal tankstations de taak op zich van servicepunt voor het afhalen en verzenden van post en pakketten. Een pakketwand op een tanklocatie maakt het volgens De Buren mogelijk pakketten af te halen en te verzenden zonder afhankelijk te zijn van medewerkers en/of openingstijden. ‘Een vlakke ondergrond en een stroompunt, meer hebben we niet nodig’, zo laat het bedrijf weten. Met de pakketwand richten het bedrijf en de verschillende tankstationformules zich op de gebruikers van de tankstations en de bewoners en forenzen rond de tanklocatie.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

De Buren start 2024 met plaatsen pakketwanden bij tankstations | MobilityEnergy.com
'komen er meer'

De Buren start 2024 met plaatsen pakketwanden bij tankstations

De Buren is het nieuwe jaar volgens eigen zeggen ‘super’ begonnen doordat een aantal tankstations in Nederland werd uitgerust met een of meerdere pakketwanden. Onder meer tankstations van ESSO, Texaco en TinQ kregen de kluisjes waar consumenten post en pakketten kunnen verzenden en afhalen.
Een groeiend aantal tankstations in Nederland biedt voor de consumenten de mogelijkheid post en pakketten te berzorgen en af te halen, zoals hierbij Texaco Van Kammen in het Groningse Marum. Foto: De Buren, 2024

De Buren is het nieuwe jaar volgens eigen zeggen ‘super’ begonnen doordat een aantal tankstations in Nederland werd uitgerust met een of meerdere pakketwanden. Onder meer tankstations van ESSO, Texaco en TinQ kregen de kluisjes waar consumenten post en pakketten kunnen verzenden en afhalen.

De Buren Pakketwanden zijn onder meer geïnstalleerd bij tankstations in Bergmaas, Etten-Leur, Haelen, Marum, Roosendaal en Venhuizen. In Haelen kreeg het TinQ-tankstation aan de Napoleonsweg een De Buren Pakketwand, net als de TinQ aan de Houterweg in Venhuizen en de TinQ in Bergmaas. Ook het Texaco-tankstation van Van Kammen aan de Noorderweg in Marum kreeg op het voorterrein onder de luifel een pakketwand van De Buren (foto). Twee tanklocaties, namelijk de TinQ aan de Gastelseweg in Roosendaal en ESSO Vissers aan de Oostpoort in Etten-Leur, kregen meteen twee pakketwanden. Hier blijft het volgens het bedrijf niet bij, want voor de maand februari staan er weer circa twintig op de planning om een pakketwand te krijgen.

Postkantoor

Met het verdwijnen van postkantoren in Nederland, neemt een groeiend aantal tankstations de taak op zich van servicepunt voor het afhalen en verzenden van post en pakketten. Een pakketwand op een tanklocatie maakt het volgens De Buren mogelijk pakketten af te halen en te verzenden zonder afhankelijk te zijn van medewerkers en/of openingstijden. ‘Een vlakke ondergrond en een stroompunt, meer hebben we niet nodig’, zo laat het bedrijf weten. Met de pakketwand richten het bedrijf en de verschillende tankstationformules zich op de gebruikers van de tankstations en de bewoners en forenzen rond de tanklocatie.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk